

KEPSA – NSE Breakfast Roundtable Friday, 12th July 2024 at NSE Trading Floor 9:00 a.m. – 11:00 a.m.

Time	Activity	Duration	Facilitator
8:30 a.m. – 9:00 a.m.	Arrival and Registration of guests Breakfast is served	30 mins	MC
9:00 a.m. – 9:05 a.m.	Opening prayer & Welcome Remarks	5 mins	Gift Kori, Business Development Manager, NSE
9:05 a.m. – 9:10 a.m.	NSE Remarks	5 mins	Frank Mwiti, CEO, NSE
9:10 a.m. – 9:20 a.m.	KEPSA Remarks	10 mins	Eng. James Mwangi, Director, KEPSA George Aluru, Energy Sector Board Chair, KEPSA
9:20 a.m. – 9:50 a.m.	NSE Presentation on GEMS and USP Markets	30 mins	Mbithe Muema, Chief Business Officer, NSE
9:50 a.m. – 10:20 a.m.	Route to Market (Transaction Structuring & Valuation)	30 mins	Francis Mwangi, CEO, Kestrel Capital
10:20 a.m. – 10:40 a.m.	Plenary Session	20 mins	Gift Kori Business Development Manager, NSE
10:40 a.m. – 11:00 a.m.	Vote of thanks and Photo session and Networking	10 mins	Bryan Nthiga, Business Development Manager, NSE
11:00 a.m.	<i>Guests leave at their pleasure.</i>		